DiscNW Community Bulletin Boards

You are not logged in.

#1 2015-05-26 09:14 pm

appleshampoo
Air Bounce
Registered: 2006-05-10
Posts: 141

Edit default roster?

I haven't tried to do this since the site refresh, and can't seem to find the option if it's there. Can I edit my team's default roster?

Thanks,
Walnut


Also known as Walnut, or Philbrook

Offline

 

#2 2015-05-26 09:28 pm

dairiki
Air Bounce
From: Shoreline
Registered: 2006-02-24
Posts: 112

Re: Edit default roster?

No, you can no longer edit the default roster. We're phasing that out, since the concept seemed fairly pointless. You can still copy rosters from the default roster, as well as from particular event rosters.

Offline

 

#3 2015-05-30 08:40 pm

appleshampoo
Air Bounce
Registered: 2006-05-10
Posts: 141

Re: Edit default roster?

dairiki :

No, you can no longer edit the default roster. We're phasing that out, since the concept seemed fairly pointless. You can still copy rosters from the default roster, as well as from particular event rosters.

Okay, I liked the concept but understand it was confusing. Copying from the previous season is probably just as good anyway smile


Also known as Walnut, or Philbrook

Offline

 

Board footer

Powered by FluxBB